avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Indemnizație creștere copil

Buna ziua, am avut un concediu de risc maternal pana la 8 luni jumate, după am intrat în prenatal pana am născut. Vreau sa întreb dacă acum întru în postnatal și care este procedura, mai trebuie mers la medic ptr concediu? Când pot depune actele ptr. indemnizație? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:14, 27 Noiembrie 2018
Actele pentru indemnizatia CCC le veti putea depune in termen de 60 de zile lucratoare de la data incetarii concediului de maternitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De câte zile de concediu pot beneficia Maadalina Maadalina Buna ziua, eu am intrat in concediu prenatal pe 27 martie la 38 saptamani iar pe 11 aprilie am nascut la 4o de saptamani și 3 zile ,de acum încolo de cate ... (vezi toată discuția)
Mai pot face o reclamatie? henrietadominik henrietadominik buna ziua, de ceva vreme ma deranjeaza un lucru...si sper ca ma veti putea ajuta...in 10.05.2010 am intrat in concediul prenatal...in 11.06.2010 am nascut un ... (vezi toată discuția)
Gravida fara concediu de maternitate beredenisa beredenisa Buna ziua sunt gravida si sunt salariata dar imi expira contractul de munca. Doresc sa ma angajez la o firma sa am continuitate urmez ca in septembrie sa nasc ... (vezi toată discuția)