avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... De câte zile de concediu pot beneficia
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

De câte zile de concediu pot beneficia

Buna ziua, eu am intrat in concediu prenatal pe 27 martie la 38 saptamani iar pe 11 aprilie am nascut la 4o de saptamani și 3 zile ,de acum încolo de cate zile de concediu prenatal sau lauzie mai pot beneficia ?multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:17, 22 Aprilie 2017
De concediu prenatal nu mai puteti beneficia , ci numai de concediu postnatal.

In speta, mai puteti beneficia de 111 zile de concediu postnatal.

... eu am intrat in concediu prenatal pe 27 martie la 38 saptamani iar pe 11 aprilie am nascut ...

Sunt 15 zile de concediu prenatal.
Mulțumesc frumos! Atunci actele pt indemnizație le pot depune după terminarea zilelor de concediu postnatale? Sau cum se procedează, nu stiu pași care trebuie sa ii urmez ? Mulțumesc anticipat
Actele pentru indemnizatia CCC se vor putea depune dupa terminarea concediului de maternitate.

Daca actele sunt depuse în termen de 60 de zile lucrătoare de la data incetarii concediului de maternitate, indemnizatia se acorda incepând cu ziua următoare celei în care încetează concediul de maternitate.

Daca actele sunt depuse peste termenul de 60 de zile lucrătoare de la data incetarii concediului de maternitate, indemnizatia se acorda de la data depunerii cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

126 de zile concediul de maternitate si indemnizatia pentru ccc trascaelena trascaelena Am intrat in concediul prenatal in data de 15 februarie 2012,am nascut la data de 24 martie 2012,adica am avut doar 38 de zile de concediu inainte de a ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil paul1851 paul1851 Buna ziua. Am urmatoarea problema. Sotia mea are gemeni. Ea a luat ~35 zile in prenatal, iar restul de zile intentioneaza sa le ia in postnatal. Problema este ... (vezi toată discuția)
Termen depunere dosar alocatie de stat pentru copii si indemnizatie pentru cresterea copilului Oana_Pascu Oana_Pascu Buna ziua, Am nascut in data de 29.03.2016 si din neglijenta am depus dosarul pentru acordarea alocatie de stat pentru copii abia in data de 07.07.2016, ... (vezi toată discuția)