avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vânzare autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vânzare autoturism

Cum se poate scoate un autoturism vândut de la poliție de către vânzător in cazul in care exista contract de vânzare-cumpărare și a fost scos de la taxe și impozite locale de către vânzător, dar cumpărătorul nu a intrat în posesia contractului de vânzare cumpărare avizat, deoarece nu a mai fost de gasit?
Cel mai recent răspuns: Carmen Iuga , utilizator 11:58, 28 Noiembrie 2018
Vanzatorul are dreptul sa informeze oficial SPR evidenta auto ca nu mai este proprietarul de drept si de fapt al bunului nobil care a fost instrainat la data X in favoarea numitului Y- se depune document justificativ
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de contraventie dupa vanzarea masinii mdanny mdanny In data de 27 Martie 2017 am vandut autoturismul personal, data la care a fost intocmit contractul de instrainare dobandire a mijlocului auto. In aceeasi zi am ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta ciorax ciorax Buna seara. Pe data de 19 februarie am vandut masina personala. Am fost la un birou de contracte cu noul propietar, s-au facut contractele vanzare ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta pierdut act de vanzare cumparare Valy1980 Valy1980 Buna ziua, Am vandut masina in 2011, respectand toate procedurile legale in vigoare: -act de vanzare cumparare -oferit fiscal de la taxe si impozite ... (vezi toată discuția)