avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Credit externalizat
Discuție deschisă în Executare silită

Credit externalizat

Credit bpost.Nu am mai plătit din 2013.Mi au vîndut casă garantie.Ma judec ptr evacuare.pot cîștigă dînd in judecata bpost?
Cel mai recent răspuns: Moise Ana , utilizator 18:25, 28 Noiembrie 2018
Ce sa castigati? Procesul cu evacuarea? Adica sa ramaneti in casa sau ce anume?
Si pentru ce sa dati bpost in judecata? Care ar fi obiectul cererii de chemare in judecata?
Dobinzi ilegale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare dobinzi (penalitati) la sold cistigat in instanta-facturi comerciale lutucons lutucons Buna ziua Am cistigat un proces in care firma mea a avut de incasat un sold cv.unor facturi cu marfa vinduta unei firme. Mentionam ca dupa 3 ani am cistigat ... (vezi toată discuția)
Am fost lipsit până în prezent de folosința unui apartament adjudecat la licitație în anul 2017. ce acțiune pot intenta pentru a recupera prejudiciul care mi s-a creat? ancairo ancairo Buna ziua, In anul 2017 am achizitionat un apartament prin licitatie publca la BEJA X. Am asteptat 20 de zile pentru a vedea daca pe rolul instantei ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata ptr mutatie silviu35 silviu35 AM stat cu o femeie 10 ani in concubinaj mia facut mutatie pe adresa ei. TIMP de 10 ani am avut o dacie,2 garsionere si o casa am acte pe ele pe care aceasta ... (vezi toată discuția)