avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Documente trasabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Documente trasabilitate

Referitor la trasabilitatea deșeurilor de ambalaje lemn,doresc să știu ce documente trebuie să întocmesc pt ,fiind generator, multumesc

Alte discuții în legătură

Obligatii colectori de ambalaje lemn Sznoemi Sznoemi Buna ziua, Suntem colectori autorizati de deseuri ambalaje lemn. Pana acum.am colectat paleti uzati in bucati cu 21kg/ palet pe care am reparat/reciclat si ... (vezi toată discuția)
Declaratie fondul de mediu marianachelariu marianachelariu S-a emis o prima factura catre agentul colector de deseuri ambalaje reprezentand valorificare in scopul indeplinirii obiectivului individual. Firma colectoare ... (vezi toată discuția)
Control fiscal de la afm gheocris gheocris O firma, functioneaza din 2010 si pune pe piata nat. produse ambalate. Are declaratiile la AFM completate dar cu cantitati mai mici introduse pe piata decat ... (vezi toată discuția)