avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Accident rutier
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Accident rutier

Buna ziua, ma intereseaza sa stiu daca un sofer care a produs un accident rutier din care a rezultat moartea soferului(sotul meu), are dreptul sa iasa din tara, procesul nu a inceput....
Cel mai recent răspuns: Petronikc4 , utilizator 18:29, 4 Noiembrie 2019
Atat timp cat impotriva persoanei nu au fost impuse anumite restrictii =parasire localitate/tara,persoana este libera sa se deplaseze unde doreste,fara restrictii
Buna ziua,sigur am ceva acte....atat ma enerveaza faptul ca sta pe loc dosarul in politie, din cauza martorului de la fata locului, va multumesc

Goia Paula a scris:

Buna ziua! Sper ca ati pastrat documente.

Ultima modificare: Marți, 5 Noiembrie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat pe nedrept marinus_66 marinus_66 Buna seara. Profesia mea este de sofer taxi la o firma din bucuresti de peste 12 ani,am fost citat la firma la care lucres pe data de 13 ianuarie AC in ... (vezi toată discuția)
Martor in accident yoluskyoyo yoluskyoyo Buna dimineata.Dupa aproape 1 an de la producerea unui accident rutier petrecut in afara localitatii,soldat cu moartea victimei si dupa ce am fost de 3 ori la ... (vezi toată discuția)
Accident vinovatul a parasit locul accidentului tsz tsz buna ziua, am fost implicat intr-un accident in urma careia s-au produs numai pagube materiale. fiind oprit la semnalul rosu al semaforului primul, din spate ... (vezi toată discuția)