avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie copil


Buna ziua ma numesc Valentina , am si eu o rugaminte.raspundeti-mi va rog la urmatoarele: am un copil de 11 luni este crescut de cand s-a nascut pana acum de parintii mei, Tatal copilului , nu a mai dat nici un semn de viata de la o luna cand a plecat pentru ca lui ii placea mai mult viata libera din servici in servici si bautura. de atunci mi-a mai trimis injuraturi si defaimari pe telefon. cum as putea sa obtin custodia completa a copilului??? am gresit la nastere cand am crezut ca un copil il va aduce pe drumul cel bun si am trecut copilul pe numele lui .Nu a contribuit cu absolut nimic de cand s-a nascut. Eu am servici si sunt ajutata de parinti in cresterea copilului.ce ar trebui sa fac??? ,,Contul este al tatalui meu.''
Ultima modificare: Miercuri, 28 Noiembrie 2018
floryn70, utilizator
Cel mai recent răspuns: avocatmaria , utilizator 14:46, 28 Noiembrie 2018
Cereţi în instanţă autoritate părintească unică şi stabilirea domiciliului copilului la dvs. Pentru a obţine autoritate părintească unică, trebuie să probaţi în instanţă alcoolismul tatălui, violenţa lui, cu martori şi înscrisuri.Listaţi sms-urile cu înjurături, chemaţi-l să vină cu dvs. la medic, când duceţi copilul, cereţi-i prin email sau sms să cumpere scutece sau lapte praf pentru copil, etc. Listaţi sms-urile şi răspunsurile sale.
Se poate obține autoritatea exclusiva doar dacă prezentati dovezi solide

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie unica AncaRemus AncaRemus Cum pot sa obtin custodia unica a copilului meu?Tatalui pasandui numai de bautura si petreceri. (vezi toată discuția)
Divort cu minor carolina77 carolina77 Buna ziua! Sunt despartita de 6 luni de sotul meu(locuim in localitati diferite) fiindca de comun acord am stabilit ca eu voi sta cu fetita (acum are1 an) la ... (vezi toată discuția)
Custodie unica giulya93 giulya93 buna seaara sunt in proces cu fostul concubin pentru custodia copilului de 3 ani.se poate sa obtin custodie unica sau comuna ?adica daca tatal este un betiv si ... (vezi toată discuția)