avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... contract munca neinregistrat
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

contract munca neinregistrat

Buna ziua,
Am avut un salariat care a lucrat in per.1995-1998 la societate cu contract de munca pe per.nedeterminata,contract care s-a omis a fi inregistrat la ITM. E operata cartea de munca pe per.respectiva dar nevizata de camera de munca. Sunt statele de plata ptr. acea perioada au fost depuse la ITM.
Am eliberat adeverinta de vechime ptr.perioada respectiva,dar este refuzata de Casa de pensii.Cum pot rezolva problema legal?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:54, 28 Noiembrie 2018
Numai printr-o actiune in instanta....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de vechime... Costin79 Costin79 Am fost angajat la o societatate pe perioada nedeterminata si mi-am dat demisia. La o anumita perioada de timp dupa demisie am solicitat verbal societatii sa ... (vezi toată discuția)
Firma lichidata ? LE PAGE EMIL LE PAGE EMIL O intrebare.In urma unui incendiu de amploare la birourile firmei,acum o luna,au ars numeroase acte,cum ar fi si cartea de munca.Pentru reconstituirea acesteia ... (vezi toată discuția)
Contract de munca neinregistrat la timp Mlucian Mlucian am lucrat in 2008-2010 la o firma,nu conteaza numele cu jumatate de norma si am semnat un contract de munca dar nu m-am uitat ca nu e inegistrat la itm,acum se ... (vezi toată discuția)