avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce drepturi am?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce drepturi am?

Buna,lucrez la un C.A R.de pensionari,ca functionar administrativ, la ultima sedinta Presedintele C.A R-ului sa propus concedierea mea pe faptul lipsei de fonduri salariale,ce-a ce nu este adevarat,aceasta societate este non profit,si in momentul de fata soldul profitului este mai mare ca aceias perioada ca anul trecut,mentionez ca nu am primit nici un fel de sanctiuni,nu am lipsit nici o zi,din contra,am lucrat si ore suplimentare gratis,mai ales chand lipsea vre-un coleg,totul sa intimplat in spatele meu,doar secretara mi-a spus de veste,consiliul si presedintele nu mi-au spus absolut nimic,de parca nu sa intimplat nimic,as vrea sa-i dau in judecata,ce sanse am ?
Ultima modificare: Miercuri, 28 Noiembrie 2018
karoly_k, utilizator
Cel mai recent răspuns: karoly_k , utilizator 12:58, 28 Noiembrie 2018
In judecata ii puteti actiona numai dupa comunicarea deciziei de concediere ...despre sanse, nimeni nu va poate spune exact care sunt.
Multumesc,astept decizia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Excludere si inlocuire membru asociatie securitysystems securitysystems Buna ziua! Avem o asociatie non profit fondat de trei membri inclusiv si eu si vrem sa excludem si sa inlocuim din asociatie al treilea membru. De un an nu ... (vezi toată discuția)
Criterii somaj viorellupsea viorellupsea buna ziua as vrea sa intreb daca este corect sa fiu dat in somaj dupa 31 ani munciti in aceiasi unitate, si sa ramana angajat un pensionar care este ruda cu ... (vezi toată discuția)
Semnatura falsa serepop serepop Buna Ziua, dorim un sfat urgent, unde se incadreaza si unde sa ne adresam Faptele: In luna Decembrie, s-a depus o cerere de investire in executie la ... (vezi toată discuția)