Buna ziua,
Va prezint situatia in care ma aflu:
In luna febr am intrat in posesia certif de urbanism solicitat in vederea obt autoriz de const necesara inchiderii balconului cu geam termopan. In iunie am depus dosarul la dep de urbanism din cadrul primariei (am primit un nr de inreg). Pana in oct nu mi s-a comunicat nici un rasp. Intre timp s-a schimbat arh sef din cadrul primariei. In nov am primit amenda in cuantum de 5000 de lei. In procesul verbal de const este mentionat faptul ca in termen de 90 de zile tb sa depun toate actele necesare obt autoriz (DESI ACESTEA SUNT DEPUSE) altfel se va proceda la exec cu demontarea termopanului. Am platit amenda desi ma aflu in termenul de 15 zile pentru contestatie. Problema este ca noul arhitect sef imi comunica verbal ca nu poate sa-mi elib autoriz pentru ca nu ma incadrez in indicatori PUZ si CUT desi din documentele elib de experti tehn reiese ca ma incadrez. De asemenea, blocul vecin construit de acelasi constructor in iunie a primit autoriz pt inchiderea tuturor balcoanelor cu geam termopan. Va rog sa-mi spuneti cum ar tb sa procedez?Va multumesc,
Ati incercat sa vorbiti cu arhitectul sef si sa-l intrebati care este motivul pentru care blocul vecin construit de acelasi constructor a primit autorizatie si al dvs nu?
Incercati sa obtineti un raspuns oficial detaliat. In conditiile in care observati ca situatia este aceeasi si totusi se refuza autorizatia, mergeti in instanta.