avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Risc maternal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Risc maternal

Buna ziua,sunt in risc maternal din luna Septembrie iar venitul brut este minimul pe economie(1900 lei)și venitul net pe care îl încasez este de 900 de lei.Va rog sa îmi Spune-ți dacă este normal acest lucru sau este ceva in neregula?

Alte discuții în legătură

Metoda de calcul risc maternal vilies0507 vilies0507 Sunt în risc maternal din data de 19.10.2020. Situația a fost următoarea: în perioada 16.03.2020-31.03.2020 am fost în concediu fără plată. În ... (vezi toată discuția)
Cerere recalculare pensie alimentara ALINA 1993 ALINA 1993 Buna ziua, Dupa cum stiti incepand cu 01.01.2018, salariul minim pe economie s-a modificat la 1900 lei. Copilul meu are varsta de 3 ani, dupa nastere cand s-a ... (vezi toată discuția)
Gravida, drepturi salariale alexandraalba56 alexandraalba56 Buna am si eu o problema sunt gravida si din cauza problemelor de samatate era riscul sa pierd sarcina si nu am mai putut merge la serviciu am fost 2 luni in ... (vezi toată discuția)