avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sarcina în timpul scolii profesionale.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sarcina în timpul scolii profesionale.

Bună seara, sunt însărcinată în 25 săptămâni și 4 zile sunt la școală profesionala Ospătar și sunt în clasa a XI-a)( ultimul an, pentru ca se fac doar 3 ani de școală) și am 17 ani jumătate. Intrebarea mea este dacă eu trebuie sa nasc în Marie 2019 pot beneficia de indemnizație? Si cât timp i au indemnizația, doar pana termin anul școlar? Sau timp de 2 ani? Mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 28 Noiembrie 2018
Mirela 1, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:52, 29 Noiembrie 2018
Scoala profesionala este la zi ?
Da
In acest caz, puteti beneficia de indemnizatia pentru CCC.
Am înțeles. Dar beneficiez doar pana cand termin anul școlar sau timp de doi ani, indiferent ca termin de tot școală
Beneficiati timp de 2 ani , chiar daca terminati scoala in timpul CCC.
Ultima modificare: Joi, 29 Noiembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Alexa.ali Alexa.ali Buna ziua. Sunt însărcinată și urmează să nasc în aprilie. În anul 2020 am terminat masterul la zi , pe timpul verii am lucrat iulie, august si in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului mama eleva Raluca2034 Raluca2034 Am o nelamurire. Am frecventat cursurile la zi 3 ani : 1 an de liceu (clasa a IX a) si 2 ani de scoala profesionala ( a X a si a XI a) apoi am optat pentru ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului 2011 studente timer28 timer28 buna ziua! am si eu o intrebare, am nascut in luna iulie iar din luna septembrie sunt studenta la zi . pot beneficia de indemnizatie de crestere a copilului? ... (vezi toată discuția)