avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Va rog dati-mi un raspuns
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Va rog dati-mi un raspuns

Pe data de 8 septembrie 2009 am fost cu prietena sa beau un suc la o terasa,niste indivizi s-au luat de noi si i-am batut,unul dintre ei are certificat medical de 7 zile, ce mi se poate intampla ? Va rog frumos raspundeti-mi.

Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 11:47, 14 Noiembrie 2009
Raspundeti pentru savarsirea infractiunii de loviri sau alte violente, daca plangerea penala prealabila e depusa in termen de 2 luni de la data la care partile vatamate au luat cunostinta de identitatea dumneavoastra.
Si exista concurs real de infractiuni , intrucat exista mai multe persoane care au fost lezate de catre dumneavoastra.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Noiembrie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Poate incercati sa va impacati cu victima . Daca insa victima nu doreste acest lucru, incercat i sa faceti dovada faptului ca ati fost provocat. In acest fel ar fi posibil sa fiti sanctionat ceva mai bland.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog dati-mi un raspuns ! fineantu fineantu Pe data de 8 septembrie 2009 am fost cu prietena sa beau un suc la o terasa,niste indivizi s-au luat de noi si i-am batut,unul dintre ei are ... (vezi toată discuția)
Agresiunea Statescu Statescu Buna ziua! Intr-o altercatie sunt 2 agresori si 2 victime ale agresiunii. Unul dintre agresori loveste cu un pumn prima victima, care cade la pamant.. ... (vezi toată discuția)
Dacă am făcut o declarație ca ma bătut partenerul și o iau ... Andreea12389ff Andreea12389ff Dacă am făcut o declarație ca ma bătut partenerul și o iau declarația înapoi și am trecut și prin tribunal se poate lua înapoi? (vezi toată discuția)