Buna ziua,
Am cumparat o masina inmatriculata in Romania de un prim proprietar. Pe verso e notat ca e instrainat catre altcineva (e atasat si contractul de vanzare-cumparare dintre cei doi). Al doilea proprietar nu a mai inmatriculat masina, ci a vandut-o catre noi. Este in regula sau vom avea probleme la inmatriculare la politie?
Multumesc
Ce fel de document vanxzare cumparae auto ati incheiat in lipsa certificatului fiscal,document pe care vanzatorul care nu a notat pe rolul sau fiscal vehiculul nu a putut sa il depuna la incheierea documentului de tranzactionare drept de proprietate auto?
In lipsa certificatului fuiscal veti intampina probleme majore la inmatriculare auto
Avem fiscalul trecut corect pe fisa, imediat dupa ce am facut contractul de vanzare-cumparare, nu e asta problema. La politie nu a mai ajuns al doilea proprietar, cel de care am cumparat noi, ca sa transcrie masina pe numele lui. Pe talonul masinii apare numele primului proprietar, cu mentiunea de instrainare catre al doilea proprietar, la inceputul lunii noiembrie.
Radiere auto
ciprianul
buna seara! Am cumparat o masina de la un intermediar cu numere de neamt. vanzatorul avea dovada anaf ca taxa a fost platita si nerecuperata . toate bune si ... (vezi toată discuția)
Radiere vehicul
Roby1967
Am vandut o masina in urma cu 4 ani ! S-a intocmit act de vanzare, am eliberat fisa fiscala...In aceasta perioada ma sina a fost revanduta de mai multe ori , ... (vezi toată discuția)