avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Transcriere vehicul inmatriculat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Transcriere vehicul inmatriculat

Buna ziua,
Am cumparat o masina inmatriculata in Romania de un prim proprietar. Pe verso e notat ca e instrainat catre altcineva (e atasat si contractul de vanzare-cumparare dintre cei doi). Al doilea proprietar nu a mai inmatriculat masina, ci a vandut-o catre noi. Este in regula sau vom avea probleme la inmatriculare la politie?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: MariaCh , utilizator 12:31, 29 Noiembrie 2018
Ce fel de document vanxzare cumparae auto ati incheiat in lipsa certificatului fiscal,document pe care vanzatorul care nu a notat pe rolul sau fiscal vehiculul nu a putut sa il depuna la incheierea documentului de tranzactionare drept de proprietate auto?
In lipsa certificatului fuiscal veti intampina probleme majore la inmatriculare auto
Avem fiscalul trecut corect pe fisa, imediat dupa ce am facut contractul de vanzare-cumparare, nu e asta problema. La politie nu a mai ajuns al doilea proprietar, cel de care am cumparat noi, ca sa transcrie masina pe numele lui. Pe talonul masinii apare numele primului proprietar, cu mentiunea de instrainare catre al doilea proprietar, la inceputul lunii noiembrie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto ciprianul ciprianul buna seara! Am cumparat o masina de la un intermediar cu numere de neamt. vanzatorul avea dovada anaf ca taxa a fost platita si nerecuperata . toate bune si ... (vezi toată discuția)
Radiere vehicul Roby1967 Roby1967 Am vandut o masina in urma cu 4 ani ! S-a intocmit act de vanzare, am eliberat fisa fiscala...In aceasta perioada ma sina a fost revanduta de mai multe ori , ... (vezi toată discuția)
Cum obtin fiscalul MarianIonascu MarianIonascu Am cumparat o masina de la un intermediar fara fiscal,proprietarul din talon fiind de la mine din zona.... am mers la proprietar si am aflat ca masina nu mai e ... (vezi toată discuția)