avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de studii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de studii

Bună ziua!
As dori sa știu dacă concediul de studii se poate acorda și pentru cazul în care te pregătești pentru admiterea la facultate?
Momentat lucrez ca asistent medical și as dori ca în vară sa dau examenul de admitere pentru Facultatea de Medicină Generală. O perioadă de concediu înainte de ziua examenului mi-ar fi utilă...
Cel mai recent răspuns: Mela95 , utilizator 15:26, 29 Noiembrie 2018
Concediul de studii se poate acorda și pentru cazul în care te pregătești pentru admiterea la facultate.
Mulțumesc pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistent medical cu studii superioare Alexandra Anca Alexandra Anca Sunt asistent medical cu studii postliceale si lucrez in departamentul de ANESTEZIE -TERAPIE INTENSIVA cu competenta in TRANSFUZII. Sunt student in anul IV la ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru studii puni puni Buna seara. Sunt salariata la o institutie de stat si urmez (din proprie initiativa cursurile unei scoli postliceale). Intrebarea mea este daca am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Adeverinta recunoastere studii medic stomatolog conform art.34 din directiva 2005/36/ec andrada67 andrada67 Stimate Domn/Doamna, Sant cetatean strain,cu drept de rezidenta in Romania ca membru de familie , am inceput studiile Facultatii de Medicina si ... (vezi toată discuția)