avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal

Buna ziua! Am o ruda care din cauza consumului de alcool i-a fost anulat permisul de conducere si a platit o amenda penala in valoare de 7500 lei. Dupa ce a platit-o la vreo 5 luni a fost prins de un echipaj la volan, el avand permisul anulat. I s-a intocmit dosar penal si as vrea sa stiu daca se poate,la ce sa ne asteptam. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lonapak , utilizator 09:50, 30 Noiembrie 2018
Va puteti astepta sa fie trimis in judecata si condamnat.
Foarte probabil sa ii dea suspendare sau chiar executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan... ContSters440914 ContSters440914 Buna ! Mi-a fost retinut permisul de conducere pentru alcool (0,93 in aer... si da stiu in sange iese dublu) = dosar penal cu 8luni-1an cu suspenare . Dupa o ... (vezi toată discuția)
Am fost prins fără permis de conducere fiind în stare de ebrietate ... regeleboss regeleboss Am fost prins fără permis de conducere fiind în stare de ebrietate 0,97 aerul expirat ,fiind prima abatere,primul dosar penal ,la ce mă pot aștepta (vezi toată discuția)
Alcool la volan mariusike mariusike In data de 27.11.2013 am fost prins in iasi cu alcoolemie 0,59 alcool pur in aerul expirat la ce ma pot astepta am fost si la biologice si nu am primit niciun ... (vezi toată discuția)