avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme cu garantia unui telefon
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme cu garantia unui telefon

Am primit un telefon de la cineva si acesta este in garantie .am o problema cu el si cand am fost la firma de la care a fost vandut telefonul acestia mi-au spus ca am nevoie si de factura , nu a contat ca garantia nu a fost pe numele meu .factura nu mai am de unde sa fac rost de ea deoarece persoana respectiva nu o mai are .
Intrebare :
Mai beneficiez de garantie daca nu am factura pe produs , deoarece o angajata a firmei respective mi-a spus ca doar asa imi poate trimite telefonul in service
Cel mai recent răspuns: Florin Lucian Manolescu , Consultant managementul calitatii 15:35, 14 Noiembrie 2009
Daca cititi cu atentie pe certificatul de garantie este specificat faptul ca beneficiati de garantie numai impreuna cu factura . Puteti lua legatura cu cel de la care ati achizitionat telefonul pentru a clarifica situatia, in orice caz numai titularul( cumparatorul) poate solicita vanzatorului o copie de pe factura.
Numai cel care are factura de cumpărare benficiază de garanţie.Încercaţi să ajungeţi la o înţelegere de la cel care v-a cedat produsul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnarea unui produs RobertSerban RobertSerban Buna ziua, acum 2 saptamani am achizitionat o imprimanta dintr-un magazin de electronice. Am ajuns acasa, am instalat-o si surpriza, nu functiona ... (vezi toată discuția)
Garantie inlocuire telefon danypopica danypopica Buna ziua. Am cumparat un telefon de pe un site, iar dupa 10 luni s-a defectat, l-am dus la magazin pentru a fi trimis in garantie, produsul a fost solutionat ... (vezi toată discuția)
Garanție la masina second Alexandra Vasilescu Alexandra Vasilescu Bună ziua! Am achiziționat saptamana trecuta un autovehicul second hand. Neavând experienta în achiziționarea vehiculelor, nu mi am dat seama pe loc ca nu ... (vezi toată discuția)