Fostul concubin, care m-a manipulat de când eram minoră și cu care stăteam de frică, stă în casa construită din banii trimiși de mine și refuză s-o vindem. Pot depune denunț?
Asa vrea sa stiu daca pot denunta pe fostul care Sta in casa construita pe banii mei eram un copil si ma manipula foarte tare,stateam cu el de frica pt ca ma batea etc casa e pe numele la amandoi dar toti banii i’am trimis eu din afara munciti de mine
As vrea sa stiu daca por face o plangere pentru manipulare , e diferente de 9 ani intre noi iar de la 15 ani ma condus cum a vrut el
Acum el Sta in casa construita din chinul meu iar eu de 3 ani nu am mers in tara pt ca mi’a fost frica si nici nu vrea sa vindem
Dar acum as vrea sa denunt pentru ca atunci eram un copil acum sunt mama si am deschis ochii
Va multumesc!
"Manipulare" nu e o infractiune. Daca vreti sa faceti denunt mergeti la Politie si explicati situatia politistilor. Insa ei va pot spune eventual ca nu s-a comis nicio fapta penala si este doar un litigiu in drept civil.
O soluție bună ar fi pentru dvs. să realizați partajul casei, încercând să dovediți aportul dvs. mai mare la construirea ei. Este greu să dovediți ceea ce dvs. numiți manipulare, iar un astfel de denunț nu v-ar putea ajuta. Clarificați-vă situația bunurilor pe calea unui partaj. Întrucât ați folosit termenul de ,,fostul,, presupun că ați fost căsătoriți și ați divorțat, sau încă nu? Ori nu ați fost căsătoriți?
Nu suntem casatoriti, as putea scoate extrasurile de la western, moneygram etc
Si as avea si martori care stiu toata povestea cum era de agresiv ma ameninta si mai ales ce anume am muncit in afara manipulata etc
Povestea e un pic mai profunda...
Desigur, v-ar fi utile extrasurile. Chiar dacă nu sunteți căsătoriți, faptul că aveți imobilul pe numele amândurora vă ajută la proces. Ar putea fi puțin complicat să dovediți tot ceea ce afirmați, însă ați putea să obțineți cel puțin jumătate din imobil sau contravaloarea cotei dvs., dacă domnul respectiv ar dori să păstreze casa.
Divort, drept partaj.
avoovi
Sunt casatorit de 25 ani si in nebunia pandemiei, sotia s-a hotarat sa intrerupa relatia, plecand la ma-sa si amenintand cu divort si partaj. Mentionam ca ... (vezi toată discuția)