avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare de domiciliu al chiriasilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare de domiciliu al chiriasilor

Bun gasit, daca sunt proprietarul unui ap si chiriasii mei vor sa isi faca mutatie (buletin la adresa respectiva), este adevarat ca nu ii mai pot da afara daca cumva reziliez contractul (pt neplata sau alte motive)? Am inteles ca pana le expira buletinul au dreptul sa ramana in spatiu...mi se pare cam ilogic. Ce ma sfatuiti, sa accept sau nu? Multumesc
Cel mai recent răspuns: nopris , utilizator 17:18, 30 Noiembrie 2018
Recomand sa nu acceptati decat pentru rude apropiate de incredere. Chiar si fara mutatie pe buletin chiriasii sunt greu de evacuat, daca nu vor sa plece. Politia de regula iti recomanda sa-i dai in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in spatiu - riscuri, consecinte noidoi noidoi Buna ziua. As dori, daca se poate, sa ma ajutati cu niste raspunsuri. In cazul in care cineva isi face buletin pe o adresa a mea (deci, iau acea persoana in ... (vezi toată discuția)
Evacuare chiriasi danmatyas danmatyas Buna ziua, Am o problema cu niste chiriasi. Chiria o platesc cu o intarziere de 14 zile fata de termenul prevazut in contract iar cheltuielile de bloc ... (vezi toată discuția)
Pentru chirias ce este indicat:viza de flotant sau mutatie vitto210 vitto210 Inchiriez apartamentul cu acte in regula,cu plata obligatiilor finaciare.Am contractul pe 2 ani si chiriasul mi-a cerut sa schimbe buletinul de la adresa veche ... (vezi toată discuția)