avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Depunere concediu medical
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Depunere concediu medical

Buna ziua. Pentru un concediu medical luna octombrie care este termenul limita de depunere la CASMB. 90 zile de la plata lui (adica in noiembrie s-au platit drepturile pentru octombrie) deci as putea sa i-l depun pana la sfirsitul lui ianuarie sau 90 de zile de la eliberarea medicalului adica sfarsitul lunii decembrie? Multumesc anticipat pentru raspuns URGENT!
Ultima modificare: Vineri, 30 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 19:01, 1 Decembrie 2018
90 zile de la termenul de depunere a declaratiei, adica de la 25.11.2018.
Afara de aici impostorule este căutat de poliție

Iulian Manea a scris:

90 zile de la termenul de depunere a declaratiei, adica de la 25.11.2018.

Alin, sa iti dea Dumnezeu sanatate! E o vorba: nu mor caii cand vor cainii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical peste 90 de zile Daniela Barlescu 1967 Daniela Barlescu 1967 In data de 5 septembrie am avut un accident la genunchi care a necesitat intrarea în concediu medical Am efectuat o intervenție chirurgicală. Actualmente ... (vezi toată discuția)
Concediu medical - urgent Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna ziua, Am urmatoarea situatie: unul dintre salariati are concediu medical de cateva luni. In luna iunie a solicitat o adeverinta pentru concediul ... (vezi toată discuția)
Durata concediu medical platit accidente care nu sunt legate de munca enderalex enderalex buna ziua, recent tatal meu a suferit un atac vascular cerebral, nu mai poate vorbi, intelege cuvinte semne simboluri, citi sau scrie. el era angajat ... (vezi toată discuția)