avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare C.I.
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare C.I.

Bună ziua! Aş avea nevoie de o lămurire în legătură cu schimbarea buletinului după divorţ. Prin hotărârea irevocabilă dată în decembrie 2017,persoana era obligată să revină la numele anterior căsătoriei,dar nu a respectat acest lucru; mai mult ,şi-a făcut şi paşaport pe buletinul vechi cu care a ieşit din ţară. Există o cale prin care poate fi obligată să-şi schimbe actele?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:28, 30 Noiembrie 2018
Buna ziua,
Formulati o plangere la SPCLEP si cand va fi prinsa i se vor anula actele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea numelui dupa divort cronista54 cronista54 Buna ziua, acum 17 ani am divortat si in hotararea de divort s-a stabilit ca trebuie sa revin la numele dinaintea casatoriei. Am ignorat acest lucru, am ... (vezi toată discuția)
Pasaport dupa divort LUMI39 LUMI39 sunt divortata de un an,am cerut schimbarea numelui dupa divort cu cel avut anterior casatoriei.as vrea sa stiu daca mai pot calatori cu pasaportul pe numele ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume in urma divortului buterflies buterflies Buna, am urmatoarea situatie: in sentinta definitiva si irevocabila a divortului s-a stabilit ca trebuie sa reiau numele anterior casatoriei .Prima intrebare: ... (vezi toată discuția)