Buna ziua, asi dori sa ma ajutati cu niste raspunsuri, va rog frumos. Tatal meu are o garsoniera si asi dori sa-mi spuneti daca se poate trece in contractul lui de casa...o clauza unde sa se specifice ca dupa moartea lui imi va reveni mie, fara a se mai face un alt ctr de vz-cum...sau poate o anexa la contractul de vz-cumparare si daca se poate ataca./
Va multumesc.
Daca tatal dvs este unic proprietar, atunci poate sa va lase prin testament ,autentificat de notar, garsoniera.
Mai aveti frati ? Mai sunt si alti posibli viitori mostenitori ?
Da, este unic proprietar.
Nu, nu mai are nici un copil, eu sunt singura fata al lui, mai este fratele meu...dar este cu un alt tata...parintii mei sunt divortati de 10 ani. Totusi nu asi vrea un testament....stiu ca se poate ataca...posibil de concubina:)
Dar cum am spus eu nu se poate?
Ce ma sfatutii. ce este mai bine?
Sfatul meu este sa faca contract de vanzare-cumparare cu uzufruct viager. In acest fel tatal dvs va avea garantia ca va sta pana la adanci batranete in casa si ca ,dupa decesul sau, va va reveni dvs imobilul!B-)
Testament
micutza19
Sunt casatorita iar eu cu sotul meu stam la bunicul lui.Bunicul vrea sa ne lase casa dupa moarte si noi ne-am gandit sa facem un testament. Ideea e ca bunicul ... (vezi toată discuția)
Mostenire
ionel_david
buna ziua ,vreau sa stiu care ar fii cel mai indicat lucru sa il fac eu in urmatoarea situatie pentru a fii unicul mostenitor al unei case pentru ca asa ... (vezi toată discuția)