avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cutiile de valori din banca pot fi executate silit?
Discuție deschisă în Executare silită

Cutiile de valori din banca pot fi executate silit?

Cutiile de valori din banca pot fii executate silit? Poate ANAF sa imi ia cutia de valori si sa ia ce considera de acolo?

Va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 2 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Ion_g , utilizator 22:24, 11 Decembrie 2018
Aveti un c9ntract cu banca?
Nu, vreau sa imi fac o cutie de valori insa am o executare mai veche. Nu au avut ce sa imi ia, insa imi este frica daca imi fac cutie in banca mi-o poate deschide statul si lua banii sau bijuteriile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urmeaza sa ma angajez. am fost executat silit de fisc pentru o datorie, pana acum nu aveau ce lua. Ion_g Ion_g Am de platit aprox 110-120 milioane de lei vechi cheltuieli judiciare, catre stat de aproximativ 2 ani si jumatate (atunci au fost procesele). Am tot primit ... (vezi toată discuția)
Donatia se inpoziteaza? ContSters236592 ContSters236592 Am o cunostinta afara, care detine mostenire o cutie de valori tinuta intr-o firma sau banca ... ceva de genul asta. Acolo la firma sau banca respectiva e ... (vezi toată discuția)
Proprire salar Desperados Desperados Buna ziua, as dori sa deschid un cont la banca dar nu poate banca respectiva sa mi deschida. Mentionez ca am propriri, si sunt constienta ca odata ce voi ... (vezi toată discuția)