avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pfa, Anl
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pfa, Anl

Buna ziua,
Sunt chirias ANL si as dori sa aflu daca garsoniera in care locuiesc poate deveni sediu social si punct de lucru al unui PFA pe care doresc sa il deschid? (as dori sa lucrez de acasa, sa imi fac acasa un "atelier" mic de produse handmade)
Cel mai recent răspuns: Gela Gavrila , Consilier juridic 16:30, 1 Februarie 2021
Trebuie sa incheiati cu proprietarul (in cazul acesta, statul) un contract de inchiriere sau de comodat. Sunt sceptic ca veti reusi, dar va urez succes.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua
Daca sunteti chirias banuiesc ca aveti si contract de inchiriere !? Pentru ca , atat timp cat aveti un contract de inchiriere valabil incheiat, aveti dreptul sa va inregistrati si sa va declarati oriunde cu acest contract care produce efecte juridice in fata oricaror institutii de stat si private!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinta anl in chirie poate deveni sediu social si punct de lucru al unui pfa? petrutiusonia petrutiusonia Buna ziua, Sunt chirias ANL si as dori sa aflu daca garsoniera in care locuiesc poate deveni sediu social si punct de lucru al unui PFA pe care doresc sa il ... (vezi toată discuția)
Sediu social si punct de lucru srl-d Simmmona Simmmona Buna ziua, Spatiul unui apartament este declarat sediu social, acolo se va desfasura productia de obiecte handmade (atelier). Va rog sa imi spuneti daca ... (vezi toată discuția)
Doresc sa inchiriez un spatiu pentru atelier. DanBB DanBB Buna ziua, de curand am infiintat o societate comerciala, fara salariati, cu sediu social gazduit, pt a putea vinde online produse handmade(decoratiuni), ... (vezi toată discuția)