avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Prescripție credite bancare si de nevoi personale ...
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Prescripție credite bancare si de nevoi personale doar cu buletinul fără garanții.

Am făcut mai multe credite de împrumut cu buletinul după cum urmeaza:în 2006 la flanco prin cetele,în 2007 la tbi, în 2008 la reiffaissen bank. Sîntem în 2018 si o firmă de recuperări încearcă să pretindă plata acestor credite către ea. Vreau sa stiu daca după atîția ani a intervenit prescripție. Mentionez ca am primit numeroase notificări si donații de la această firmă de recuperari(eos-ksi romania) cît si de la un executor judecătoresc dar pe hîrtiile trimise nu am vazut nici un nr de înregistrare si nici un ordin judecătoresc de executare silită cu ștampila de la un tribunal. Executorii mia comunicat ca a avut loc un proces cu ușile închise în care sa-r fi decis executarea mea silită. Nu am primit de la nici un tribunal o astfel de hotărîre judecătorească de executare silită.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:10, 2 Decembrie 2018
Termenul de prescripție este de 3 ani.
Va trebui mergeți la avocat urgent cu actele daca vreti sa scăpați de datorie.
Instanțele cam pun bete in roate celor aflați în cazul dvs.

Dacă ati 0rimit act de la executor aveti 15 zile termen de de0ujere dar sa nu mergeți la avocat după 14 zile sau 15 ci imediat ce aveti bani de avocat.
Banii se recuperează.
Ultima modificare: Duminică, 2 Decembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datoria mea este exigibila sau nu? Lia T. Lia T. Raiffeisen Bank S.A. a cesionat creanta (datoria mea catre banca, aferenta unui contract de credit) la data de 27.10.2011, catre EOS KSI Romania S.R.L. EOS ... (vezi toată discuția)
Juridic Doina Hartagan Doina Hartagan Buna ziua .Este a doua luna când mi se retine din salariu (1450 se retine 400)Nu știu și nu am primit citație in proces .Am fost anunțată de contabilul ... (vezi toată discuția)
Executare silita eos ksi AllyMagd AllyMagd buna ziua. s-a primit acasa o instiintare de la un executor judecatoresc de executare silita mobiliara pentru o suma de 20000 provenind dintr-un credit bancar ... (vezi toată discuția)