avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu primăria
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu primăria

O primărie vrea să îmi restituie terenul arabil naționalizat de comuniști. Pentru a vinde acest teren este nevoie doar de decizia dată de primărie sau nu? Mai trebuie să vin cu un executor judecătoresc să faca un proces verbal de punere în posesie, mai trebuie să merg la prefectură să mi se facă un titlu de proprietate? Apoi trebuie să fac cadastru, să merg la direcția agricolă pentru ofertă și apoi pot să vând terenul la notar. Dumneavoastră ce părere aveți ?
Cand primiti un teren revendicat veti primi un titlu de proprietate si un proces verbal de punere in posesie. Apoi va inscrieti la rolul fiscal cu proprietatea, faceti cadastru si intabulare , dupa care veti dispune de el dupa cum doriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen odificare titlu de proprietate popc popc Buna ziua, As dori sa aflu care este perioada maxima(zile/luni) in care Prefectura /Comisia Judeteana pentru aplicarea Fondului Funciar trebuie sa modifice ... (vezi toată discuția)
Decizie restituire teren primarie Lisonelta400 Lisonelta400 In februarie anul 2000 tatal meu si unchiul meu au cerut sa li se restituie 50 de hectare de teren arabil dupa un unchi al lor , iar in septembrie 2005 tatal ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa faca? glo glo o persoana are adev prin care i se recunoaste ca figureaza inscris pe rolul agricol in anii....din loc .....cu o suprafata de teren. dar nu este pus in ... (vezi toată discuția)