avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Luat din hol bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Luat din hol bloc

Multumesc pentru raspunsurile de la "Apa pe orizontala". Pana acum adm, care este si presedinte de asociatie nu mi-a zis nimic. Vom vedea ce va mai fi. Acum alta problema. Vecina a furat 3, 5 m din hol bloc, acum vrea sa vanda ap. Unde sa reclam sa nu vanda cu ce a furat? Eu am luat aici de nevoie, fiind data afara din casa cu mama, si acum nu mai pot trai 40 m, 2 camere, numai probleme, mama e f batrana, nu vrea sa plece. F amarata sunt!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:00, 2 Decembrie 2018
Exercitarea concomitent de catre o singura persoana ,in cadrul aceleiasi asociatii de proprietari a responsabilitatii de presedinte de asociatie si de administrator de imobil genereaza situatia de incompatibilitate
Presedintele de asociatie este facor decizional,iar administratorul de imobil in calitate de angajat al asociatiei de proprietari are limita de competenta de executie
Indiferent ce a facut vecina aceasta detine documente care atesta calitatea de proprietar strict asupra apartamentului
Tranzactionarea dreptului de proprietate in cazul vanzarii bunului imobil se face strict in baza documentelor legale inclusiv extras de informare cadastrala care nu poate contine si suprafata suplimentara rezultata din preluarea fara drept legal a celor 3,5 m din partea comuna de imobil de locuit in comun
Sesizati oficial presedintele de asociatie care ar trebui in conformitate cu dispozitiile in vigoare sa dispuna masurile necesare utilizarii conform norme a partii comune de imobil
Daca nu solutionati amiabil la nivelul asociatiei de proprietari ,sesizati oficial directia corp control din primarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apa pe orizontala dolly_c dolly_c Sunt tare suparata. Nu mi-a spus nimeni nimic si am vazut afisat la panou ca se opresc bani pt apa pe orizontala. Stau in Giurgiu, bloc 4/300, un bloc cu multe ... (vezi toată discuția)
Administratie Raileanu Eugenia Maria Raileanu Eugenia Maria Eu ca Presedinte de bloc cu 66 apartamente intreb, Pot sa administrez blocul cu ce ar trebui facut, Mentionez ca nu intocmesc listele de intretinere le ... (vezi toată discuția)
Vecinul meu a ocupat holul etajului ana_iuli ana_iuli Buna ziua! Va scriu pentru o lamurire legata de ce ar trebui sa fac ca sa conving vecinul sa isi mute mobilierul si obiectele depozitate pe holul blocului, ... (vezi toată discuția)