avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condamnare in Anglia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condamnare in Anglia

Este vorba despre o condamnare in Anglia de 13 ani pentru infractiunea de viol. Inculpatul este major, din Romania.
Am cateva nelamuriri cu privire la cateva aspecte.
1. Unde este mai favorabil sa execute pedeapsa? In Romania sau Anglia.
2. Se poate transfera in Ro? Daca da, cam cat timp ar dura acest transfer.
3. Cum se executa pedeapsa in Anglia? La ce perioda executata intra la liberarea conditionata? Se zvoneste ca acolo se executa numai jumatate din pedeapsa.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:11, 8 Decembrie 2018
Stiu si eu, din punctul de vedere cazare si mancare cred ca e mai bine in inchisoarea din Marea Britanie.
Ar fi bine sa vorbiti cu un avocat englez si apoi cu un avocat roman.

În UK se mai dau reduceri de pedeapsa de regina.

In Romania nu se dau...ca nu exista regina...
Trebuie stiut exact cum este cu violul în UK.

De.regula violatorii recidiveaza peste tot in lume.

Tocmai asta este problema, conditiile sunt foarte grele..

tgeorgescu a scris:

Stiu si eu, din punctul de vedere cazare si mancare cred ca e mai bine in inchisoarea din Marea Britanie.

Se poate obține transferul în România.
Avocatul roman se va ocupa de partea cu România pentru urgentarea transferului persoanei condamnate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de încercare czs czs Buna ziua!! Daca puteti sa imi dati un raspuns la urmatoarea problema: -ce se intampla cu o persoana,aflata in UK si care a fost judecata si condamnata in ... (vezi toată discuția)
Extradare din marea britanie in baza unui mea, sentinta cu executare de 4 ani din 2008 CC2 CC2 Buna seara, Am rugamintea sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez in cazul in care urmeaza sa fiu extradat din Marea Britanie in baza unui Mandat European de ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui in uk (obligatoriu de anuntat in ro?) Valentin123456789 Valentin123456789 Buna ziua. M-am mutat acest an in Anglia, mi-am schimbat permisul de conducere intr-unul englezesc, mi-am obtinut national insurance number..si acum as dori ... (vezi toată discuția)