avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... executor = tergiversare executie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

executor = tergiversare executie

Am un dosar de executie din luma martie asupra unei firme. Am primit de la executor informatii ca a gasit pe numele firmei 2 autoturisme carora trebuie sa le retina taloanele si sa stabileasca un termen de executie , aceasta acum 3=4 luni. De atunci sdoar secretara imi raspunde si ..nimic...Care sunt pasii pe care trebuie sa accelerez licitatia celor 2 masini . Se mai pot calcula penalitati ? Multumesc

Alte discuții în legătură

Am rate neplatite la 5 banci si la 1 firma de leasing Daniel30 Daniel30 Buna ziua tuturor ! Am si eu o nedumerire ! Din cauza unei idei de afaceri foarte proaste am reusit performanta negativa sa acumulez datorii totale la 5 banci ... (vezi toată discuția)
Imobil castigat la licitatie - executor arestat dana_13_andrei dana_13_andrei Buna seara! As avea o intrebare legata de castigarea unui imobil in cadrul unei licitatii organizate de un executor judecatoresc, insa nu asta ar fi problema. ... (vezi toată discuția)
Licitatie apartament ! orsenigrobert orsenigrobert Am primit o instintare de licitatie de la un ex. judecatoresc cu un intreg dosar de evaluare, facut de catre un expert tehnic judiciar. in dosar am gasit o ... (vezi toată discuția)