avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum obțin o locuința socială?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum obțin o locuința socială?

Va salut, Am vârsta de 32 ani. Cum intru in posesia a unei locuințe de la Primărie (sector 2) știu ca este o varianta sa plătești timp de câtva ani și îți rămâne casa pe numele tău “ceva de genu, nu mai știu exact” Și in ce condiții ca sa optim acea casa? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ciofu Marian , utilizator 22:18, 9 Decembrie 2018
Vedeti aceste link-uri
[ link extern ]

[ link extern ]
Va multumesc tare mult pentru răspuns. Din pacat cam 80% Nu ma pot încadra. Și la fiecare an trebuie reînnoit dosare și ajung la vârsta de 35 ani. Asta e.

Cornel Vasile a scris:

Vedeti aceste link-uri
[ link extern ]

[ link extern ]

Ma adresez persoanelor care au locuințe de la ANL sector 2. cam in cât timp optineti acea locuința? [ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 10 Decembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Criterii repartizare locuinte anl liviacodru liviacodru Am primit un mesaj acum o saptamana pe adresa de e-mail de la Avocat.net precum ca, ar fi posibil ca si persoanele cu varsta peste 35 ani sa poata beneficia de ... (vezi toată discuția)
Locuinte anl Danutza69 Danutza69 Buna ziua! Am o intrebare privind pct.1 din HG 592/2006 prin care se spune ca ,,titularul cererii de repartizare a unei locuinte pentru tineri, trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)
Opereaza tacita relocatiune? iolanda15 iolanda15 Buna seara, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema. Sunt beneficiara unei locuinte ANL prin programul pentru tineri pana la varsta de 35 de ani. Am ... (vezi toată discuția)