avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Polita de asigurare agentie detailista
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Polita de asigurare agentie detailista

Buna ziua.pt o agentie detailista nou infiintata este necesara polita de asigurare?
Cel mai recent răspuns: Cristiana Tatarici , utilizator 20:35, 3 Decembrie 2018
Cred ca ar fi util sa dati mai multe detalii privind situatia dumneavoastra.

De asemenea, ar fi util sa stim care este legatura cu lichidarea/insolventa.

O zi frumoasa
Doresc sa infiintez o agentie de turism si vreau sa stiu daca am nevoie de polura de asigurare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agentie de turism albulescu albulescu Buna ziua,as dorii foarte mult sa stiu exact sau cit de exact se poate ,care sunt demersurile pentru a infiinta o agentie de turism,intern si international,ma ... (vezi toată discuția)
Infiintare agentie de turism emilia73 emilia73 Doresc sa infiintez o agentie de turism.Am brevet de manager pentru o agentie detailista, dar sunt si economista.Eu lucrez in alta parte, loc de munca la care ... (vezi toată discuția)
Model contract colaborare intre agentii imobiliare poni poni Am si eu o rugaminte, as avea si eu nevoie de un model de contract de colaboare intre 2 agentii imobiliare cu privire la vanzarea unui imobil. Va multumesc ... (vezi toată discuția)