avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum procedez
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum procedez

Am venit cu firma interim contract nedeterminat după 3 sapt ma trimite acasă nu are de lucru
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:18, 3 Decembrie 2018
ati incheiat in contract de munca cu aceasta firma?
Cum v-a trimis acasa , cum sunteti pontat?

Ce fel de c.i.m. ati semnat cu acel angajator?
Contract individual de mumca pe perioada nedeterminata în nr 127/09.01.2018 stau pe camera în Franța nu mi agasit bilet spre România
Ati depus vreo cerere de concediu ? V-a spus ca sunteti concediat etc. ... daca nu ne dati detaliile , nu aveti cum sa stim care este exact problema dvs. .
Ultima modificare: Luni, 3 Decembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

Cornel Vasile a scris:

Ati depus vreo cerere de concediu ? V-a spus ca sunteti concediat etc. ... daca nu ne dati detaliile , nu aveti cum sa stim care este exact problema dvs. .

A zis ca nu mai are de munca

Alte discuții în legătură

Codul.munci Petreu Petreu Lucrez.in.Franta.cum.pot.afla.daca.patronul.plateste.la.stat.pt.mine.daca.lucrez.legal.am.actele.in.regula (vezi toată discuția)
Cerere de somaj Mika* Mika* Lucrez în Franța pe un vas de cruaziera,cu contract francez. Toate taxele le plătesc în Franța. Am domiciliu în România. La sfârșitul contractului pot ... (vezi toată discuția)
Somaj franta Lungunistor Lungunistor Sunt pensionar militar in Romania si actualmente lucrez in Franta cu contract de munca,aș vrea sa stiu daca eu ca pensionar in Romania pot primi somaj in ... (vezi toată discuția)