avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum procedez
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum procedez

Am venit cu firma interim contract nedeterminat după 3 sapt ma trimite acasă nu are de lucru
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:18, 3 Decembrie 2018
In acest caz, avea posibilitatea trimiterii in "somaj tehnic".

Daca este din tara angajatorul, puteti sesiza ITM-ul pentru a vedea ce solutie are la problema dvs.

Daca este din Franta, luati legatura pentru indrumari cu Biroul ataşatului pentru probleme de muncă
Telefon: +33 (0) 1.47.05.29.37
Fax: +33 (0) 1.45.56.97.47
E-mail: paris.social@mae.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul.munci Petreu Petreu Lucrez.in.Franta.cum.pot.afla.daca.patronul.plateste.la.stat.pt.mine.daca.lucrez.legal.am.actele.in.regula (vezi toată discuția)
Cerere de somaj Mika* Mika* Lucrez în Franța pe un vas de cruaziera,cu contract francez. Toate taxele le plătesc în Franța. Am domiciliu în România. La sfârșitul contractului pot ... (vezi toată discuția)
Somaj franta Lungunistor Lungunistor Sunt pensionar militar in Romania si actualmente lucrez in Franta cu contract de munca,aș vrea sa stiu daca eu ca pensionar in Romania pot primi somaj in ... (vezi toată discuția)