avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie fara autorizatie a unui vecin pe terenul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie fara autorizatie a unui vecin pe terenul meu

Buna ziua,

As dori sa stiu daca pentru a scoate un put de apa constuit fara nicio autorizatie pe proprietatea mea de catre un vecin trebuie sa il dau in judecata? Pot sa il scot pur si simplu iar in cazul in care face scandal sa chem politia si sa rezolva astfel problema?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Remus_Rares , utilizator 13:42, 5 Decembrie 2018
Daca nu va intelegeti pe cale amiabila puteti sa-i trimiteti o notificare prin posta cu confirmare de primire prin care ii solicitati sa astupe putul respectiv.
Daca nu da curs notificarii dvs. intr-un interval de timp rezonabil va trebui sa va adresati instantei de judecata. Politia si primaria nu se implica in astfel de cazuri.
Multumesc pentru informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gauri in gard scurgere apa Secex Secex Buna ziua, este legal ca un vecin sa isi faca gauri in gard, pentri ca apa din curtea lui sa se scurga pe drumul meu de acces, proprietate privata? Isi uda ... (vezi toată discuția)
Intrebare referitoare la procese civile sin_adrian sin_adrian Buna ziua, Am o intrebare referitoare la procese civile. Vecina vrea sa ne dea in judecata pentru a ne pune burlane (pentru apa pluviala) la casa. Noi dorim ... (vezi toată discuția)
Infiltratii apa din cauza vecinului ianis27 ianis27 Locuiesc la ultimul etaj. Mi se infiltreaza apa de la vecin care are facuta scurgerea facuta in podul apa- mentionez ca fiecare vecin are facut pod deasupra ... (vezi toată discuția)