avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna neefectuat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna neefectuat

Buna ziua,

Sotul meu are contract de munca pe perioada determinata (expira in 24.12.18), Are zile de concediu de odihna neefectuate. In cazul in care nu ii mai prelungeste contractul de munca, zilelele de concediu de odihna neefectuate se platesc sau le pierde? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:08, 3 Decembrie 2018
In cazul in care nu i mai prelungeste durata contractului de munca, zilelele de concediu de odihna neefectuate se compenseaza in bani, potrivit art.146 alin.3 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract pe perioada determinata CalinMarcela CalinMarcela Avem un contract pe perioada determinata care se incheie la data 31.12.2013, in aceasta perioada salariatul are dreptul la 14 zile de concediu de odihna din ... (vezi toată discuția)
Plata zile de co in cazul demisie saulescueduard saulescueduard Buna ziua, Conform CIM la inceputul anului 2017 am primit 21 de zile de concediu. Am demisionat in 26.08.2017 iar in momentul respectiv mai aveam 5 sau 6 ... (vezi toată discuția)
Drepturi co la expirare preaviz Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna ziua, In cazul in care a expirat preavizul de 20 zile ptr restructurare post, iar salariatul nu a solicitat concediul de odihna ptr perioada lucrata, i ... (vezi toată discuția)