avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenda transport public Cluj
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenda transport public Cluj

Salut!
Am urcat astazi in autobuz cu biletul gata sa-l validez, cand-colo cele 3 aparate de validat automat nu pareau sa fie de acord cu asta, motiv pentru care nu mi-au validat niciunul biletul. Bineinteles ca erau si compostoare manuale insa la cata tehnologie mancam in zilele noastre am uitat complet de ele si surprize surprize au aparut controlorii!
Nu am avut buletinul la mine, asa ca am mers impreuna cu domnii la niste politisti care mi-au verificat si confirmat CNP-ul.
Desi am mentionat de cele 3 aparate nefunctionale am fost informat de cele manuale si am constientizat ca nu mai am ce spune in apararea mea.
Domnii nu mi-au dat nimic sa semnez, mi-au transmis ca imi va veni acasa o foaie sau ceva.
Intrebarea mea este: la ce sa ma astept si cum ar trebui sa ma comport in continuare? Daca este vorba de o amenda. In 48h este la jumatate, nu? Eu nu sunt din Cluj dar locuiesc aici. Daca foaia intarzie si nu o pot plati la jumatate?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:02, 3 Decembrie 2018
Primiti nu o foaie ci un proces verbal de contraventiei in .termen de 15 zile de la data primirii puteti sa contestati sau sa platiti jumatate din minimul prevazut de lege.
Ultima modificare: Luni, 3 Decembrie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problemă ratb bonzanel bonzanel Bună ziua, astăzi am urcat frumos într-un autobuz, dețineam un bilet iar în spate, erau două doamne angajate RATB (controlor / precizez că aveau ... (vezi toată discuția)
Taxa/amenda stb Nelu7 Nelu7 Buna ziua, Va rog respectuos sa ma ajutati cu o consultanta asupra situatiei urmatoare : Am urcat in autobuzul STB, mi-am cautat loc, apoi am trimis sms-ul ... (vezi toată discuția)
Ratb linia 780 catre otopeni deepspirit deepspirit Buna ziua ! Numele meu este Daniel si as dori sa va cer un sfat daca se poate. Ieri in jurul orei 14 am luat traseul 780 catre otopeni. Am luat o cartela ... (vezi toată discuția)