avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Din legislatia rutiera
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Din legislatia rutiera

Am efectuat o depasire neregulamentara prin a incalca linia continuua dintre sensurile de mers. Aceasta fapta nu a fost constatata direct de politistul rutier asa cum se specifica in OUG195/2002R, au fost vizionate filmari efectuate de camerele de luat vederi amplasate pe stalpii de iluminat public, apartinand Primariei locale. Am fost sanctionat si retinut PC-ul. Este legal? Pot contesta?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 04:58, 4 Decembrie 2018

nicolaesurcelea@yahoo.com a scris:

Am efectuat o depasire neregulamentara prin a incalca linia continuua dintre sensurile de mers. Aceasta fapta nu a fost constatata direct de politistul rutier asa cum se specifica in OUG195/2002R,

Nu doriti sa ne aratati si noua articolul din OUG 195/2002 care arata ca fapta dvs.poate fi constatata numai direct de catre politistul rutier ? Asta ca sa puteti primi sfaturi in privinta contestarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate anula un pv in care (cred) ca s-a gresit incadrarea ?? DumyDoru DumyDoru Buna ziua, Zilele acestea mi-a fost retinut permisul de conducere pentru 30 de zile. Motivul prezentat si descris in PV de catre agentul constatator este ca ... (vezi toată discuția)
Ce se aplica, ordonanta sau regulamentul atunci cand sunt contradictorii? (stationare neregulamentara) ctincristi ctincristi Intr-un alt subiect mai vechi se mentiona: [quot] \"Regulament de aplicare OUG 195/2002 Art. 143. – Se interzice staţionarea voluntară a ... (vezi toată discuția)
Art. 121/1 respectiv 101/2 din oug 195/2002 sunt abrogate? v_razvy v_razvy Buna ziua.Am fost sanctionat pentru depasirea vitezei intr-o localitate din Arges.In PV, agentul a completat la incadrarea faptei: art.121/1 din RAOUG ... (vezi toată discuția)