avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Taxe la un job cu 4h perioadă nedeterminată
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Taxe la un job cu 4h perioadă nedeterminată

Am contract de muncă 8h perioadă nedeterminată și de la 01.12.încă un job cu 4h tot nedeterminată, pt.ultimul ce taxe trebuiesc plătite?Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 4 Decembrie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

O persoana poate avea un job full time si 2 joburi part time? kult21 kult21 Buna ziua, As vrea sa stiu daca o persoana poate sa lucreze la 3 angajatori diferiti avand la un angajator un job full time de 8h/zi si la alti 2 angajatori ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj elena_p2013 elena_p2013 As dori sa stiu daca beneficiez de indemnizatia de somaj in urmatoarele conditii: din data de 01.09.2010 pana in data de 30.09.2011 cand am fost concediata am ... (vezi toată discuția)
Modificarea contractului din nedeterminat in determinat Cristina Serea Cristina Serea Buna ziua, Am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Firma la care lucrez vrea sa imi modifice contractul individual de munca de la 8h la 4h/zi. Dar odata cu ... (vezi toată discuția)