avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocație după 18 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocație după 18 ani

Am împlinit 18 ani , in luna mai , fiind în clasa a 11-a , tot in luna mai am depus dosarul pentru alocație la secretariatul liceului, alocația mi-a venit doar pe luna august .În luna octombrie, fiind în clasa a 12-a am mai depus încă o data dosarul.
Alocația nu mi-a venit pe lunile mai , iunie ,iulie , septembrie, octombrie si noiembrie.
Cu cine ar trebui să iau legatura si prin ce metoda ?
Mulțumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:45, 4 Decembrie 2018
Cu ISJ-ul sau la AJPIS mergeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia dupa 18 ani Ada96 Ada96 Buna! Termin liceul in vara aceasta si am implinit inca din iunie anul trecut varsta de 18 ani. M-ar interesa sa aflu pana in ce luna voi primi alocatia. Stiu ... (vezi toată discuția)
Alocația pe timpul vacantei elevilor de 18 ani. Alexandra Zarif Alexandra Zarif Buna ziua. Am împlinit 18 ani in martie si incep clasa a 12-a in Septembrie. Am completat o fisa la scoala pentru a primi alocația in continuare si au ... (vezi toată discuția)
Alocatii Ali99 Ali99 Buna. Am implinit 18 ani in februarie. Am depus cerere la liceu si am primit alocatia pe lunile martie,aprilie si mai. Eu am terminat clasa a 11 a,urmand sa ... (vezi toată discuția)