avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot pune în executare o hotărîre ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot pune în executare o hotărîre judecătorească?

Bună ziua,am avut un proces civil cu un fost angajator,am cîstigat o suma de bani,dar nu se putut finaliza punerea în executare,deoarece a băgat firma în faliment,în momentul de față a facut altă firma care functionează în acelasi domeniu.Executorii judecătoresc a spus că nu a gasit nimic pe care să-i punem sechestru.Ce trebuie făcut?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:21, 4 Decembrie 2018
Buna ziua!
Faceti cerere de inscriere la masa credala, daca dosarul de insolventa se mai afla pe rolul instantei si mai sunteti in termen,
Sansele de a rezolva sunt mici ,varianta sugerata anterior este cea corecta teoretic, practic....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot recupera niste bani din urma unei hotărîri judecătorești? gabistefancu gabistefancu Bună ziua,în urma unui proces de muncă ,a fost o hotărîre judecătorească în care am cîstigat o sumă de bani.Nu am reusit să intru în posesia ... (vezi toată discuția)
Insolventa vs penal Stylleru Stylleru Buna ziua. Am mai deschis acest subiect pe forum, acum vin cu completari. Speta cu care ma confrunt este urmatoarea: Am fost respins la inscrierea la ... (vezi toată discuția)
Executare sau masa credala ? 1amalia 1amalia Buna , Sunt in posesia unei sentine judecatoresti - cu execuare - prin care sa ne recuperam drepturile salariale. Societatea de la care trebuie sa ne recuperam ... (vezi toată discuția)