avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot pune în executare o hotărîre ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot pune în executare o hotărîre judecătorească?

Bună ziua,am avut un proces civil cu un fost angajator,am cîstigat o suma de bani,dar nu se putut finaliza punerea în executare,deoarece a băgat firma în faliment,în momentul de față a facut altă firma care functionează în acelasi domeniu.Executorii judecătoresc a spus că nu a gasit nimic pe care să-i punem sechestru.Ce trebuie făcut?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:21, 4 Decembrie 2018
Buna ziua!
Faceti cerere de inscriere la masa credala, daca dosarul de insolventa se mai afla pe rolul instantei si mai sunteti in termen,
Sansele de a rezolva sunt mici ,varianta sugerata anterior este cea corecta teoretic, practic....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot recupera niste bani din urma unei hotărîri judecătorești? gabistefancu gabistefancu Bună ziua,în urma unui proces de muncă ,a fost o hotărîre judecătorească în care am cîstigat o sumă de bani.Nu am reusit să intru în posesia ... (vezi toată discuția)
Executare sau masa credala ? 1amalia 1amalia Buna , Sunt in posesia unei sentine judecatoresti - cu execuare - prin care sa ne recuperam drepturile salariale. Societatea de la care trebuie sa ne recuperam ... (vezi toată discuția)
Inscriere la masa credala - procedura Krissia . Krissia . O firma are deschisa procedura de lichidare judiciara, dosarul fiind pe rol inca la instanta de judecata. S-a stabilit termen in septembrie pt inscrierea ... (vezi toată discuția)