avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot recupera niste bani din urma unei hotărîri ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot recupera niste bani din urma unei hotărîri judecătorești?

Bună ziua,în urma unui proces de muncă ,a fost o hotărîre judecătorească în care am cîstigat o sumă de bani.Nu am reusit să intru în posesia ei,deoarece a băgat firma în faliment iar conturile erau blocate deja.Ulterior a deschis altă firma cu care lucrează în continuare, procesul sa încheiat în octombrie 2014,mai pot face ceva?Si pe ce căi,?Vă multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 15:15, 4 Decembrie 2018
Sa va înscrieri la masa credala.
Formulați cerere de înscriere la masa credală (dacă mai sunteți în termen)!
Fiind angajat, aveți prioritate, insă de obicei firmele în raport cu care se deschide procedura insolventei nu au bunuri.
Mergeti la avocat si analizati impreuna sansele, dupa ce se va uita pe listafirme sa vada exact situatia societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot pune în executare o hotărîre judecătorească? gabistefancu gabistefancu Bună ziua,am avut un proces civil cu un fost angajator,am cîstigat o suma de bani,dar nu se putut finaliza punerea în executare,deoarece a băgat firma în ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii Tg-Jiu1987 Tg-Jiu1987 Am lucrat patru ani la o firma . In 16.04. 2011 am plecat, la cerere ,cu acordul partilor deoarece nu primeam salariile in suma si la data stabilite in ... (vezi toată discuția)
Insolventa vs penal Stylleru Stylleru Buna ziua. Am mai deschis acest subiect pe forum, acum vin cu completari. Speta cu care ma confrunt este urmatoarea: Am fost respins la inscrierea la ... (vezi toată discuția)