avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... evacuarea sotului din casa proprie fara sa ma coste
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

evacuarea sotului din casa proprie fara sa ma coste

sunt in divort ; locuiesc in casa dobandita de mn inainte de casatorie ,sotul nu vrea sa paraseasca domiciliul motivand ca are drept la aceasta casa ,cum pot sa ai fac evacuarea daca nu am bani



astept un raspuns multumesc Stoica Luminita
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 10:42, 16 Noiembrie 2009
Sotul dvs nu are absolut nici un drept asupra locuintei deoarece , fiind dobandita inainte de casatorie , este bunul dvs propriu!B-)
Intrucat divortul nu este pronuntat sotul are dreptul sa stea in acea locuinta fiind domiciliul comun al sotilor. Sfatul meu este sa asteptati pronuntarea divortului. Dupa aceea puteti face inclusiv plangere penala pentru tulburare de posesie!B-)
Rabdare si SUCCES!
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Noiembrie 2009
MIHAI GRIGORE, Avocat
In cazul in care sotul dvs manifesta o atitudine violenta asupra dvs sau va da un sentiment de insecuritate puteti pe calaea ordonantei presedintiale sa cereti instantei evacuarea acestuia. Este un proces care se judeca de urgenta.
puteti invoca evacuarea sotului , pe calea ordonantei presedintiale.
apelati la un avocat cel putin pt redactarea acestei actiuni , daca nu doriti sa fiti reprezentata in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare sot din domiciliu pamfila pamfila sotia fratelui meu vrea sa divorteze si a introdus cerere de divort. Au doi copii , apartamentul in care locuim este al fratelui mostenit de la parintii ... (vezi toată discuția)
Parasirea de domiciliu ContSters60887 ContSters60887 buna seara numele meu este ela...am introdus actiunea de divort si as vrea ca sotul meu sa paraseasca locuinta...cum ma poate afecta pe mine lucrul asta??? ... (vezi toată discuția)
Evacuarea sotului in timpul divortului cristina1980 cristina1980 Buna ziua, cateva lamuriri as avea nevoie daca se poate. Sora mea, este casatorita de 12 ani si acum din cauza neintelegerilor a hotarat sa divorteze. La ... (vezi toată discuția)