avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM in decembrie pentru ianuarie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM in decembrie pentru ianuarie

Buna,

Avem o persoana pe care dorim sa o angajam in firma pe postul de Manager Zonal, aceasta persoana lucreaza la alta firma si nu doreste sa intre in preaviz pana nu semneaza CIM cu noi. Oferta de angajare nu are valoare juridica si de aceea solicita direct CIM. Eu lucrez cu Saga, pana la mijlocul lui ianuarie voi mai avea modificari sau desfaceri, pot inregistra un CIM de pe acum cu prima zi 14 ianuarie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:04, 4 Decembrie 2018
Da, se poate face o astfel de inregistrare...
Eu vroiam sa ii intocmesc contractul dar numarul de contract sa il adaug cu cateva zile inainte de prima zi, este ok? e valabil si asa?
Nu cunosc programul SAGA, dar programul REVISAL nu permite inregistrarea unui c.i.m. fara numar.

Nu exista niciun impediment daca ii dati numarul de acum , cu data de incepere din 2019 ...am intalnit o situatie asemanatoare la o societate de telefonie mobila - au incheiat un c.i.m. cu 4 luni de zile inainte de data inceperii activitatii pe care l-au inregistrat la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la cim inainte de incepere efectiva a activitatii. shoni17 shoni17 Va descriu o situatie, poate, mai putin intalnita. X a aplicat pentru un post simultan cu alte aplicari. Primeste acceptul de angajare de la firma F1, aflata ... (vezi toată discuția)
Hotararea guvernamentala nr 161/2006 simona.elisa simona.elisa buna ziua, Ce parere aveti de modificarea HG161/2006- CU PRIVIRE LA REGISTRU DE EVIDENTA A SALARIATILOR? eu nu am prea inteles, cei drept sunt la inceput in ... (vezi toată discuția)
Revisal 2010 zanu zanu Ave tuturor, Va retin atentia asupra urmatoarei probleme dorind, bineinteles un sfat. HG 37/2010 modifica HG 161/2006: “Art. 4 (1) Angajatorii au ... (vezi toată discuția)