Va descriu o situatie, poate, mai putin intalnita. X a aplicat pentru un post simultan cu alte aplicari.
Primeste acceptul de angajare de la firma F1, aflata in alta localitate. Se trece la schimbul de documente pentru angajare, prin e-mail, de ambele parti, X trimite documentele personale, F1 transmite oferta si CIM-ul la semnare, X le semneaza si le transmite in format electronic, inapoi la F1. In acest interval de timp X efectueaza si medicina muncii in contul angajatorului.
De mentionat ca inceperea activitatii nu se face la data semnarii, ci la o data ulterioara (circa 2 saptamani). Tot atunci, adica in ziua inceperii activitatii, F1 a transmis ca CIM v-a fi semnat olograf la sediul firmei. Intrebarea este, pana la inceperea activitatii efective si inregistrarea in REVISAL, X poate suspenda/renunta la acest contract, in favoarea unui alt loc de munca mai avantajos, pentru care aplicase? Daca da, cu ce consecinte?
Multumesc!
Pana la inceperea activitatii efective si inregistrarea in REVISAL, X poate renunta la acest contract, in favoarea unui alt loc de munca mai avantajos,
In acest caz, va depune la societatea respectiva o cerere de incetare a activitatii incepand cu data inceperii activitatii mentionate in c.i.m.
Nr contract
zxz19
buna seara
daca un contract a fost semnat de catre parti in data de 06.12.2016 si prima zi de activitate conf acestui contract este 01.01.2017, nr de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca
alinutzzzza
Buna ziua,
am 2 angajati carora le-am gresit in revisal data inceperii activitatii,mai precis: ei au inceput pe data de 10 nov iar eu i-am pus in revisal cu ... (vezi toată discuția)