avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recuperare auto sau sume taxe
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recuperare auto sau sume taxe

Am vandut acum 5 ani autoturismul cu contract scris de mana si nu am primit banii pe taxa de impozit plati de mine la administratia locala. Acum nu gasesc ,,proprietarul" masinii mele sa recuperez taxele si sa fac contract oficial de vanzare-cumparare sa pot scoate masina de la impozit! Ce si cum fac sa rezolv problema asta? Imi pot recupera masina datorita neplatii taxelor timp de 5-6 ani?
Cel mai recent răspuns: Paneagri , utilizator 07:47, 5 Decembrie 2018
Atat timp cat ati inteles sa instrainati vehiculul fara parcurgerea procedurii legale de incheiere document tranzactionare drept de proprietate bun mobil,sunteti unic responsabil pentru consecinte
Nu aveti temei legal in pretentia recuperarii taxe si impozite in perioada in care benevol ati instrainat vehiculul fara incheierea de documente de vanzare cumparare
Solicitati oficial relatii la SPR evidenta auto
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina vanduta cu acte cu tot stefanreman stefanreman buna! sotia si-a vandut masina de vreo 3 ani,cu toate actele masini,cumparatorul nu sa mai intors sa treaca masina pe numele lui.nici nu stim cine este.am ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta pierdut act de vanzare cumparare Valy1980 Valy1980 Buna ziua, Am vandut masina in 2011, respectand toate procedurile legale in vigoare: -act de vanzare cumparare -oferit fiscal de la taxe si impozite ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism avram172 avram172 Buna ziua. In noiembrie 2015 am vandut un autoturism care era inscris pe numele meu, incheind in acest sens acte de vanzare cumparare, am dat si certificatul ... (vezi toată discuția)