avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Semnatari contract de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Semnatari contract de vanzare cumparare

Buna ziua,

As dori sa stiu daca si de unde se poate cere contractul de vanzare cumparare al unei case, pentru a vedea care sunt partile care au fost prezente la tranzactie? In extrasul CF este mentionat doar numarul contractului si data tranzactiei, numele notarului nefiind mentionat.
Este vorba de o tranzactie in familie, in urma careia casa parintilor ajunge in proprietatea doar a unuia dintre cei 2 copii (majori).

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: lt , utilizator 20:13, 4 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai puteti incerca la primarie, justificand calitatea in care solicitati aceasta informatie.
Ultima modificare: Marți, 4 Decembrie 2018
AV. GABRIELA GERBER, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă nu sunteți parte in act nu veti avea acces la contractul de vânzare cumpărare, informațiile fiind confidențiale.
Multumesc.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea sumei pret apartament din credit bancar prima casa de catre vanzator liliana.suciu liliana.suciu Daca eu sunt vanzatorul unui apartament care urmeaza sa fie achitat din creditul bancar „prima casa-cu avans 5%” primit de cumparator de la banca ,dupa ... (vezi toată discuția)
Se poateface vanzare-cumparare? aydaayda aydaayda buna ziua,asi dori daca se poate sa mi se dea un raspunsla intrebarea mea: sora mea a facut vanzare cumparare la casa parintilor mei,in contract este trecut ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare marinelapetrea marinelapetrea Am un contract de vanzare cumparare pe casa parintilor, intocmit in 1997, de mana cu doi martori, parintii au decedat si acum vreau sa intru in posesie legal. ... (vezi toată discuția)