avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sunt amenintata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sunt amenintata

buna seara am si eu o problema ......sunt amenintata ca mi se va distruge masina pentru o suma de 100 lei care trebuia sa-i mai dau acestui meserias care mi-a vopsit masina insa pt faptul ca nu mi-a facut tot ce am negociat nu i-am mai dat aceasta diferenta de bani si de asta ma ameninta CE POT SA FAC?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 21:12, 14 Noiembrie 2009
Puteti sa ii faceti plangere la politie indicand datele lui de identitate! In acest fel va asigurati ca se va gandi de 10 ori inainte sa incerce sa faca vreo prostie! Si oricum nu va mai face fiindca va sti ca va aplana asupra lui suspiciunea ca si-a pus in aplicare amenintarile!B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare cu securea, si cu moartea kuky666 kuky666 Buna ziua si la multi ani, innainte de revelion am fost la socrii mei si este foarte greu cu locul de parcare, ei stau pe o ulita cu case si drumul este ... (vezi toată discuția)
Nu imi pot recupera masina.. Pulwinder Pulwinder Buna ziua , ma numesc Ana... am o problema si v as ruga sa ma ajutati cu orice raspuns puteti si credeti de cuviinta ca as putea sa fac.. Am avut o cearta ... (vezi toată discuția)
Teroare in trafic - in ce lume traim ?!? grandanat grandanat In weekend, o prietena se intoarcea cu sotul ei acasa. Fiind un drum cu gropi mergeau putin mai incet, ea fiind gravida. La un moment dat se aflau intr-o ... (vezi toată discuția)