avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Are dreptul banca din România sa refuze un transfer ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Are dreptul banca din România sa refuze un transfer din UE?

Are dreptul o banca din România sa refuze un transfer bancar provenit din UE ?Mentionez ca salariul dintr-o țara europeană îmi intra in cont in România iar acum propria mea banca îmi refuza transferul pe motiv ca trebuie sa justific provenienta banilor !
Ultima modificare: Miercuri, 5 Decembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 21:12, 5 Decembrie 2018
Da, banca nu numai ca are dreptul sa refuze transferurile suspecte, ba chiar e obligata s-o faca (a nu o face poate avea consecinte penale). Incercati sa discutati civilizat cu cei de la banca si incercati sa justificatii banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea pentru diaspora . Posobescu Posobescu Buna ziua. Ma puteți ajuta și pe mine va rog , nu sunt exact in tema cu legea pentru cei din diaspora care fac transferuri mai mari de 1999€ banii vor fi ... (vezi toată discuția)
Ing bank Alex.28 Alex.28 Buna ziua , mi-a fost refuzat deschiderea unui cont bancar la Ing , pe motiv ca nu sunt salariat . Pe site-ul lor nu apare asa ceva . Ba mai mult angajata ... (vezi toată discuția)
Legea inselaciunii Pahoni Pahoni Bună ziua am primit de la un cetățean italian o suma mare de bani prin fila cec adică transfer bancar în contul din România. Eu nu am nici un act sa ... (vezi toată discuția)