avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procura
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procura

Buna ziua ! am divortat pe cale amiabila iar minorul, de comun acord a ramas in ingrijirea mea .Vreau sa ma mut in Marea Britanie si as vrea sa stiu daca mai am nevoie si de alte acte de la sotie iafara de declaratia de iesire din tara . Am discutat cu mama copilului ( ea rcasatorindu-se ) si a fost deacord cu plecarea minorului .
Cel mai recent răspuns: MirceaAlin , utilizator 17:41, 8 Decembrie 2018
Buna seara,
Da, acordul pentru a ii face si pasaport.
Am toate actele pentru iesire din tara si pasaportul minorului si declaratia de iesire ,dar in afara de aceste acte mai am nevoie de alte acte ? in UK l-am iscris la scoala fara sa-mi ceara nici un act . de la mama .
Ultima modificare: Miercuri, 5 Decembrie 2018
MirceaAlin, utilizator
F bine! Succes! Nu mai aveți nevoie de nimic momentan...
Va multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul privind trecerea frontierei fara semnatura celuilalt parinte simplysurprising simplysurprising Va rog sa ma ajutati cu o informatie: parintii unui minore de 7 ani au divortat in 2013. Divortul a fost unul foarte dificil iar obtinerea semnaturii tatalui ... (vezi toată discuția)
Parinti separati, acord calatorie asaveid asaveid Parintii sunt separati de 5 ani, dar nu au divortat, copilul sta cu mama, aceasta ar dori sa plece in Romania sa isi viziteze parintii, dar sotul nu isi da ... (vezi toată discuția)
Scoatere copil din uk fara procura Sebav Sebav In cazul in care suntem in UK,despărțiți copilul cu tsa a rămas la mama,nu răspunde la mesaje ii trimit saptamanal100£ prin card dar nu vrea să ... (vezi toată discuția)