avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizația de insotitor
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizația de insotitor

Indemnizația de însoțitor copil cu handicap grav.Am băgat dosaru pt indemnizația de însoțitor și pt.alocate pe data de 13 noiembrie este posibil sa pot primi bani în decembrie pe jumate de lună.
Cel mai recent răspuns: Roxxy88 , utilizator 20:41, 17 Ianuarie 2020
Si pe mine ma intereseaza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie impotriva deciziei de schimbare a gradului de handicap iulia_viorica iulia_viorica Mama mea a suferit in luna iunie 2009 un accident vascular cerebral, fiindu-i afectata partea dreapta, respectiv bratul si piciorul drept. A obtinut de la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de insotitor pt copilul cu handicap grav redus de ... anti77 anti77 Indemnizatia de insotitor pt copilul cu handicap grav redus de primarie pe motiv ca in luna decembrie 2022 au fost numai 19 zile lucratoare, si toti angajatii ... (vezi toată discuția)
Pensie de handicap persoana decedata dsmihalea dsmihalea Buna ziua Soacra mea a decedat ,ea era incadrata la handicap cu dementa alzhaimer si avea pensie de handicap grav accentuat. Pensia ii venea o parte de la ... (vezi toată discuția)